Alba Ropero i David Hernández recepció Institucional pel Rectorat de la UAB

El passat dimecres 23 la Universitat Autonoma Barcelona va realitzar un acte de recepció a esportistes, delegats i tècnics que van aconseguir medalla als campionats Universitaris de Catalunya, Nacionals i Internacionals. L’alumna del Karate Prat Alba Ropero i David Hernández van estar convidats pel Rectorat de la UAB, ja que ambos han representat a la UAB als Campionats d’Espanya on Alba va ser medalla de plata, a més, 4a d’Europa al Campionat d’Europa en Coïmbra. Felicitats!

FD9898B8-D808-422A-AD9B-88B9B4641E0A FFF46CBC-39DF-4C43-A90C-9F4B4559604C

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *